Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Li-Ion (літій-іонні) акумулятори 21700

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Li-Ion акумулятори 21700

З появою електровелосипедів вимоги до акумуляторів сильно зросли, оскільки для живлення потужного обладнання стало не вистачати вже наявних моделей накопичувачів енергії. Тому виробник "Панасонік" розробив батарею інноваційного формату - Li-Ion 21700. Пристрій відразу завоював популярність і замінив джерела струму 18650 у багатьох приладах.

Характеристики та особливості літій-іонних акумуляторів 21700

Ці енергонакопичувачі мають довжину 7 см і діаметр 21 мм. Такі розміри дали змогу істотно підвищити ємність батарейки, порівняно з попередніми моделями. Якщо говорити про переваги 21700 Li-Ion, то, крім енергоємності, до них належать:

  • висока продуктивність і надійність;
  • мінімальний саморозряд;
  • компактні розміри;
  • велика кількість циклів зарядки;
  • простота використання;
  • стійкість до механічних впливів;
  • відмінна струмовіддача;
  • безпека для користувача і навколишнього середовища - батарейка не перегрівається під час заряду, не виділяє токсичних випарів і не містить рідких отруйних середовищ.

Також до переваг літій-іонного акумулятора 21700 можна віднести низьку ціну. Придбання цього пристрою окупається вже за кілька зарядних циклів.

У Києві проводилися випробування, в яких брали участь батареї формату Li-Ion 21700 і 18650. Після практичного порівняння цих виробів з'ясувалося, що вдосконалені енергонакопичувачі з більшими розмірами легко підтримують роботу двигуна на електровелосипеді потужністю до 1500 Вт. Водночас батарейки формату 18650 змогли працювати тільки з мотором потужністю до 1000 Вт. При цьому вони гірше розсіювали тепло і сильно нагрівалися.

Недоліками моделі 21700 Li-Ion можна вважати тільки її вартість і вагу. Але ціни швидко окуповуються, а маса не має значення, якщо пристрій забезпечує краще прискорення і більший запас ходу велосипеда (або вищу продуктивність електроінструменту). Також ці елементи використовуються в електромобілях, у яких маса мотора майже не відіграє ролі.

Критерії вибору Li-Ion акумуляторів 21700

Під час купівлі елементів Li-Ion 21700 потрібно враховувати рейтинг бренду, який їх випустив. Якщо це сумнівний виробник, зазначені в інструкції характеристики будуть далекі від заявлених. В іншому, значення мають такі параметри:

  1. Ємність накопичувача. Характеристика впливає на тривалість використання батарейки від одного заряду. Ємність цієї продукції може бути до 5000 mAh. Якщо робочий струм вищий за номінальний, Li-Ion 21700 розряджається швидше.
  2. Максимальний струм заряду. Цей показник може досягати 10 А. Він впливає на швидкість зарядки накопичувача енергії.
  3. Максимальний струм розряду. Характеристика відображає допустиме короткочасне навантаження від приладів, що підключаються. Ці батареї можуть підтримувати силу струму до 45 А.

Останній критерій впливає на сумісність елементів Li-Ion 21700 з потужним обладнанням, тому його ігнорувати не рекомендується.

Де в Україні купити Li-Ion акумулятор 21700 за вигідною ціною

Наш інтернет-магазин A-Radio продає батареї надійних виробників. У нас можна замовити літій-іонний акумулятор 21700 ємністю до 5 тис. mAh. В асортименті є джерела енергії з різними показниками максимального струму заряду і розряду. Вони випущені виробниками EVE, Vapcell, Samsung SDI та іншими брендами.

Ціни в нашому магазині найнижчі в Україні. Замовляйте продукцію із самовивозом зі столиці або з доставкою у ваш населений пункт.

Вгору