Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ліхтарики на акумуляторі 18650

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Ліхтарики на акумуляторі 18650

В екстрених ситуаціях надійне джерело світла життєво необхідне. Ліхтарик на акумуляторі 18650 - це зручне й ефективне рішення. Завдяки своїм характеристикам, такі ліхтарики користуються постійною популярністю.

Характеристики та переваги ліхтариків на 18650

Ліхтарики на 18650 - це зручні кишенькові пристрої, для живлення яких використовуються літієво-іонні акумулятори 18650. Користувачі цінують такі ліхтарики за їхні характеристики:

  • літієво-іонні акумулятори ємністю 18650 мАг забезпечують тривалий час роботи на одному заряді;
  • у більшості моделей використовуються світлодіоди високої яскравості, тому промінь світла потужний і б'є на велику відстань;
  • передбачено кілька режимів роботи, в разі потреби можна ввімкнути яскраве світло, використовувати економічний режим або стробоскоп і т. д;
  • кожен ліхтарик 18650 має захист від перегріву і короткого замикання.

Різні виробники доповнюють свої моделі певними опціями, наприклад, роблять їх вологостійкими або водонепроникними.

Переваги ручних ліхтариків на акумуляторах 18650:

  1. Довговічність - літієво-іонні акумулятори 18650 мають високий ступінь циклічної стабільності, що забезпечує довгий термін служби.
  2. Економічність - акумулятори можна перезаряджати, тому витрати на нові джерела живлення значно скорочуються.
  3. Потужність - ліхтарик на елементах 18650 унікальний тим, що при компактності самого пристрою, він видає потужний світловий потік на дальність до 150 м, а це суттєва перевага для багатьох професіоналів і любителів.

Більш точно дізнатися про конкретні моделі можна у співробітників інтернет-магазину A-Radio. Але є кілька правил, які допоможуть зробити вибір самостійно.

Правила вибору ліхтарика на акумуляторі 18650

Щоб купити ліхтарик на акумуляторі 18650, який точно відповідатиме всім вимогам, потрібно визначитися з кількома параметрами. Один з найважливіших - джерело світла. Виробники використовують у таких моделях різні типи, але віддавати перевагу варто світлодіодам (LED). Вони яскравіші, довговічніші, і споживають менше живлення від акумулятора.  

Також варто звернути увагу на захист, як акумуляторної батареї, так і корпусу. Найчастіше виробники захищають джерела живлення від перегріву, перезаряду. Але бажано вибрати модель ще й з попередженням глибокого розряду. Захист корпусу потрібно вибирати залежно від зовнішніх умов використання. Якщо передбачається, що джерело світла потрібне буде в сиру погоду або у вологому приміщенні, краще купити ліхтарик 18650 з рівнем водонепроникності IPX7 або вище.

Режими роботи потрібно розглядати залежно від своєї ситуації. Але мінімальний набір, такий як яскраве світло, економічний режим і режим SOS, потрібні для кожного любителя і професіонала.

Ці мінімальні правила допоможуть вибрати ліхтарик на батарейках 18650 оптимальної продуктивності, безпеки та надійності в інтернет-магазині A-Radio.

Де купити ліхтарик на акумуляторі 18650 в Україні

В інтернет-магазині A-Radio зібрано асортимент ліхтариків на батарейках 18650 різних марок, моделей і характеристик, який здатний задовольнити запити вимогливих покупців. Замовити товар можна прямо з дому чи офісу з доставкою в Києві або по Україні.

За необхідності можна проконсультуватися у досвідчених фахівців магазину A-Radio, які допоможуть вибрати підходящий ліхтарик 18650 за вартістю і дадуть відповідь на всі питання.

У наш непростий час ліхтарик 18650 купити повинен кожен. А в нашому інтернет-магазині зібрані кращі моделі в цій категорії. Не варто чекати крайнього випадку, замовляйте ліхтарик прямо зараз.


 

Вгору